CAT |

AQUESTA VEGADA SÍ?

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Després d’un nou ajornament -el del partit que ahir havia de disputar-se amb el Canoe- la principal preocupació del tècnic del ICG Força Lleida, Gustavo Aranzana, de cara al duel davant del TAU Castelló (dimecres 9, 20.45, Ciutat de Castelló), és el ritme de competició que pugui suportar el seu equip. Tres setmanes sense jugar, entre finestres FIBA i mesures de prevenció per la Covid-19, fan que el coach no tingui clar quin serà el moment competitiu del conjunt, i adverteix que “això passa factura; només cal veure el primer quart d’ahir del Palma -que també acumulava dues setmanes sense competir- contra l’Almansa (6-31). Estem avisats”. A més, el rival arriba al duel de dimecres en un moment de gràcia després de derrotar ahir a l’Osca (91-69) amb altíssims percentatges especialment des del 6,75. Aranzana afirma que el Tau Castelló és “l’equip més en forma i amb més confiança” mentre que el Lleida de moment, i a causa de les aturades que ha patit “ni tan sols hem pogut entrar en dinàmica; em preocupa que puguem aguantar competint al nivell necessari els 40 minuts. Veurem si els podem sorprendre, però tenim una prova molt difícil. El partit no s’assemblarà en res al que vam disputar en la pretemporada”.

Aranzana també ha opinat sobre el camí que està prenent la competició, i no s’ha mossegat la llengua a l’afirmar que aquesta lliga “no serà justa”. “Hi ha moltes directives que estan fent uns esforços enormes perquè es mantingui la lliga i poder pagar-nos (a jugadors i tècnics), sense públic a les grades i cada cop amb més dificultats per trobar recursos i espònsors. És l’any més difícil per tot plegat. I a sobre, l’any amb més problemes per mantenir els equips perquè és l’any amb més descensos. Crec que a això caldria donar-li la volta, perquè això va començar d’una manera, però ara ja s’està complicant massa. Serà un autèntic desastre si segueix per aquest camí”.

El partit d’aquest dimecres es jugarà a les 20.45, i Aranzana tindrà encara la baixa de Lucas N’Guessan. Es podrà seguir en directe per Lleida TV i també per laligasportstv.com

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut