CAT |

“AQUEST ANY VEUREM AL MILLOR MIRZA BULIC”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’aler pivot bosnià afirma en la seva presentació que ha fitxat per l’ICG Força Lleida “per guanyar partits”

Mirza Bulic (BOS, 1992) és un jugador ja expert a la lliga -aquesta serà la seva cinquena campanya al bàsquet estatal- i aquesta experiència, juntament amb el seu talent i polivalència, han estat les virtuts que ha destacat el DT del club Joaquín Prado, com a claus del seu fitxatge.

L’asturià ha remarcat que Bulic pot jugar “a prop i lluny del cèrcol, pot córrer la pista i pot defensar amb intensitat” i, a més, ha vingut “amb molta ambició”. Unes paraules que ha corroborat el mateix jugador balcànic, en afirmar que no ha jugat encara la seva “millor temporada a Espanya”.

Bulic, que també ha estat acompanyat pel directiu del club Toni Cudós, espera que aquest sigui un any molt bó tot i les dificultats; “veure a gent com Marcus (Toledo) venir una hora abans per entrenar i que la resta també segueixi millorant després dels entrenaments em fa tenir molt bones sensacions”, ha dit, després de referir-se a ell mateix també com un “treballador” nat. Mirza Bulic, nascut a Eslovenia però de passaport bosnià, ha esmentat al tècnic Gustavo Aranzana com a figura “clau” en el seu fitxatge, ja que sota les seves ordres va signar la seva temporada més brillant fins ara a les files del Corunya. Ara arriba amb l’objectiu de “guanyar partits” i afirma que intentarà “transmetre al vestidor aquesta mentalitat”.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut