L’aler pivot bosnià afirma en la seva presentació que ha fitxat per l’ICG Força Lleida “per guanyar partits”

Mirza Bulic (BOS, 1992) és un jugador ja expert a la lliga -aquesta serà la seva cinquena campanya al bàsquet estatal- i aquesta experiència, juntament amb el seu talent i polivalència, han estat les virtuts que ha destacat el DT del club Joaquín Prado, com a claus del seu fitxatge.

L’asturià ha remarcat que Bulic pot jugar “a prop i lluny del cèrcol, pot córrer la pista i pot defensar amb intensitat” i, a més, ha vingut “amb molta ambició”. Unes paraules que ha corroborat el mateix jugador balcànic, en afirmar que no ha jugat encara la seva “millor temporada a Espanya”.

Bulic, que també ha estat acompanyat pel directiu del club Toni Cudós, espera que aquest sigui un any molt bó tot i les dificultats; “veure a gent com Marcus (Toledo) venir una hora abans per entrenar i que la resta també segueixi millorant després dels entrenaments em fa tenir molt bones sensacions”, ha dit, després de referir-se a ell mateix també com un “treballador” nat. Mirza Bulic, nascut a Eslovenia però de passaport bosnià, ha esmentat al tècnic Gustavo Aranzana com a figura “clau” en el seu fitxatge, ja que sota les seves ordres va signar la seva temporada més brillant fins ara a les files del Corunya. Ara arriba amb l’objectiu de “guanyar partits” i afirma que intentarà “transmetre al vestidor aquesta mentalitat”.