CAT |

Antonio Hester, nova incorporació al primer equip

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L´aler pivot Antonio Hester (USA, 1990, 198 cm) s’incorpora a l’ICG Força Lleida per reforçar l’equip de la nova temporada. El nord-americà ocuparà una de les dues places d’extracomunitari del conjunt que dirigirà de nou Gustavo Aranzana.

Hester és un aler pivot que, tot i moure’s fonamentalment prop del cèrcol, també pot ajudar en el joc exterior en la posició d’aler. Destaca per la seva mobilitat, potencia física i intimidació tot i no tractar-se d’un jugador de gran alçada. Format a les universitats de Miami Dade (2009-11), i després University of Mobile (2011-12), va tenir el seu primer contacte amb el bàsquet FEB el 2014, quan va jugar al CB Tarragona a la LEB Plata. L’any passat va tornar a la categoria per ser una peça clau en el projecte del Girona per ascendir a LEB Or. Amb els gironins va signar mitjanes de 13,4 punts i 7,6 rebots en 27 minuts de joc per partit. Al llarg de la seva carrera, Hester també ha participat en lligues de països com Suïssa, Perú o Islàndia.

El director esportiu del club, Joaquín Prado, afirma que Hester “és un jugador interior que supleix la seva escassetat de centímetres amb unes excel·lents condicions atlètiques i una altíssima intensitat en totes les seves accions”. També destaca la seva “enorme capacitat rebotadora” així com el fet que hagi estat “un dels referents de Girona en el seu ascens l’any passat a la LEB Or“, el que el permet tenir un “gran coneixement del nostre bàsquet que ens fa ser molt optimistes quant a la seva adaptació“.

Amb aquest fitxatge, l’ICG Força Lleida centra ara els seus esforços en la contractació dels jugadors que han de tancar el joc interior de l’equip aquesta temporada

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut