CAT |

ALBERT LAFUENTE AMPLIA LA SEVA VINCULACIÓ AMB L’ICG FORÇA LLEIDA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El base lleidatà Albert Lafuente serà jugador del Força Lleida fins al juny de 2023. El jugador del planter i el club han ampliat la durada del contracte que els unia, i que finalitzava al terme de la temporada 2021-22. A més, l’ampliació també suposa una millora econòmica per al base, que està cridat a convertir-se en una de les peces de referència del conjunt que entrenarà Gerard Encuentra.

Lafuente (Lleida, 1999, 184 cm) retorna aquest any després d’una molt fructífera cessió al Clavijo, de LEB Plata, equip en el qual ha aconseguit destacar com un dels millors bases de la lliga. Al conjunt logronyès ha acumulat aquesta última temporada 12,6 punts, 3 assistències i 2,6 rebots per partit, i s’ha erigit en una peça clau en la bona temporada de l’equip de La Rioja, que va acabar disputant els play-offs d’ascens a LEB Or.

Actualment, l’ICG Força Lleida compta amb tres peces confirmades per la nova temporada, totes tres lleidatanes; el base Albert Lafuente, l’aler David Cuéllar i l’entrenador Gerard Encuentra.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut