CAT |

Agustí Sans: “Vaig notar que em volien i necessitava un lloc on poder seguir creixent com a jugador”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí ha tingut lloc al Barris Nord la presentació oficial d’Agustí Sans com a nou jugador de l’ICG Força Lleida, un jugador que ja sap que és jugar com a local al pavelló lleidatà. Albert Aliaga, directiu del Força Lleida i Jorge Serna tècnic de l’ICG Força Lleida.

Albert Aliaga s’ha mostrat content amb l’arribada de Sans, un jugador que els tècnics volien a l’equip degut a la seva consolidació a la categoria. El coach de l’ICG Força Lleida ha començat la seva intervenció recordant el breu pas d’Agustí Sans per l’equip la temporada 2016-2017.

Serna no ha volgut deixar passar l’ocasió per agrair i felicitar a Guillermo Arenas i Carlos Lanau la tasca que han fet amb el jugador al Levitec Huesca, fent-lo créixer com a professional durant les dues últimes temporades que ha estat a l’equip aragonès. “És un jugador amb una gran personalitat”, ha afirmat Serna. El tècnic també ha valorat positivament que Sans sigui polivalent en quant a posicions, ja que pot jugar d’1 i de 2 i defensar 3. L’arribada d’Agustí Sans a l’equip ha estat excel·lent ja que en els 4 dies que porten entrenant, el base s’ha adaptat rapidíssim a la idea de joc. “És com si entrenessim amb un jugador que smebla que portem molts anys”.

Sans no va dubtar en tornar a Lleida quan li va arribar la proposta, manifestant que es va sentir molt còmode en el seu primer pas per la Terra Ferma. “Hi ha un ambient molt fàcil per treballar i conviure durant el dia a dia”, ha ressaltat el menorquí. “Vinc amb més rodatge de partits, amb més minuts i més experiència viscuda a la lliga”. Aquesta passada temporada, al Levitec Huesca ha jugat en tots els partits i això li ha donat confiança com a professional, donant un bon salt en quant a punts % de tir.

Mira la roda de premsa completa aquí:Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut