CAT |

Adrián Fuentes, Marc Ferraz i Albert Mateus completen l’staff tècnic de l’ICG Força Lleida per a la temporada 2022-2023

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El preparador físic Adrián Fuentes i el fisioterapeuta Marc Ferraz són les dues últimes peces imprescindibles renovades dins el cos tècnic del primer equip del Força Lleida.

Adrián Fuentes continuarà com a preparador físic de l’equip, planificant els entrenaments específics per cada jugador i vetllant perquè els jugadors arribin en les condicions físiques òptimes als partits. Per la seva banda, Marc Ferraz també renova com a fisioterapeuta de l’equip, ajudant a la preparació dels jugadors abans del partit i en fases de recuperació, entre d’altres.

La nova cara a l’equip tècnic és Albert Mateus, qui ocuparà una de les dues places d’entrenador assistent, substituint a Marc Díaz, nou entrenador del CB Alpicat, equip vinculat al Força Lleida i des del club li desitgem molta sort en aquesta nova etapa i molts èxits. Mateus coneix el club, doncs també ha estat entrenat equips de la base del Força Lleida.

El cos tècnic queda format per Gerard Encuentra (entrenador), Jordi Ribas (entrenador assistent), Albert Mateus (entrenador assistent), David Moya (delegat), Adrián Fuentes (preparador físic) i Marc Ferraz (fisioterapeuta).

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut