CAT |

Adrián Chapela: “Estic preparat per a donar el salt a la LEB Or”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí s’ha presentat oficialment davant els mitjans de comunicació a Adrián Chapela, jugador del Força Lleida per a aquesta temporada 2018-2019. En la primera presentació de la temporada hi han estat presents el president del Força Lleida Félix González i l’entrenador del primer equip Jorge Serna.

Félix González ha remarcat la importància, aposta i confiança del club pels jugadors joves, amb recorregut i projecció de futur. El president del Força Lleida s’ha mostrat molt content de comptar amb Chapela aquesta temporada, així com amb tots els jugadors.

Per la seva banda, l’entrenador Jorge Serna s’ha mostrat sorprés que Chapela no hagués fet el salt a la categoria abans. “Li vaig dir que no entenia com no va accedir abans a la LEB Or”. Serna ha destacat que el base de Lugo està rendint de manera excel·lent en els primers entrenaments amb l’equip i l’ha definit com un jugador amb capacitat atlètica i defensiva, amb rebot i tir de tres.

Adrián Chapela s’ha mostrat agraït amb el club pel seu interés amb ell. “Fer el salt a la LEB Or era la meva prioritat però no esperava que l’oferta arribés tant ràpid”, ha manifestat. Chapela, que va ser el primer fitxatge del club (juny 2017) diu que veu un equip molt compactat però que s’han de tenir els peus al terra i aconseguir la permanència l’abans possible per després poder assolir altres objectius.

Per acabar, Félix González ha valorat la LEB Or com una lliga molt competida i apretada. Malgrat senyalar que no hi ha una estrella dins l’equip valora molt possitivament el fet que sigui una plantilla molt equilibrada, on tots els jugadors podran jugar els seus minuts mantenint un equip compacte amb un joc més intens i amb un ritme més elevat. “Confiem molt en aquesta plantilla”, ha dit per finalitzar la presentació.

Veu la presentació completa d’Adrián Chapela:

 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut