CAT |

Abril Rexach, renovada per al femení del Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La base lleidatana Abril Rexach continuarà una temporada més a l’equip femení del Força Lleida a Lliga Femenina 2 després de renovar el seu compromís amb l’entitat de Ponent.

La jove jugadora de 24 anys va formar-se als equips de la base del CB Lleida i amb 18 anys va marxar als Estats Units, país on va estar cinc anys vestint les samarretes de l’Eastern Wyoming College i els Seattle Pacific Falcons. L’any passat va tornar a Lleida per a defensar la samarreta del CB Lleida i ara renova la seva continuïtat dins l’equip femení del Força Lleida.

“És una peça fonamental en aquest inici de construcció de l’equip”, destaca el director esportiu del club Joaquín Prado. La defineix com “una jugadora líder tant en pista com fora des de la seva posició de base i que encaixa molt bé en l’estil de joc que vol l’entrenador”. En aquest sentit, es vol fer un joc alegre, en tota la pista tant en defensa com en atac. “Ha de ser una de les nostres líders defensivament i de ritme i un puntal en joc a camp obert, velocitat i alegria al joc”, afirma Prado.

Joaquín Prado, director esportiu del Força Lleida parla sobre la renovació d’Abril Rexach

Nom i cognoms: Abril Rexach Roure

Data i lloc de naixement: 27 d’abril de 1999. Lleida

Posició: Base

Alçada: 1,65 m

Info: Complirà la seva 2a temporada a Lliga Femenina 2

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut