Victòria del Robles Lleida en un partit vibrant

El Robles Lleida ha sumat una nova victòria en el seu camí a la LF2, aquesta vegada contra el CD Granada Más Baloncesto, en el pavelló Barris Nord, en un duel que ha mantingut l’afició en tensió fins al darrer segon. El partit ha estat una mostra clara de la bona preparació i el treball que les jugadores del Robles han anat perfeccionant durant la temporada.

Des del xiulet inicial, s’ha vist un Granada molt combatiu, dominant el rebot i marcant un ritme de joc intens. El primer quart ha estat marcat pel control de l’equip visitant, que va aprofitar bé les seves oportunitats sota la cistella. Tot i això, el Robles ha sabut aguantar i mantenir-se dins del partit gràcies a una defensa sòlida i una rotació de banqueta que va aportar frescor a l’equip.

A la segona meitat, el guió del partit ha canviat completament. Les jugadores del Robles van fer un pas endavant, recuperant pilotes clau i culminant contraatacs decisius. La intensitat defensiva de l’equip local va descol·locar el Granada, que va començar a perdre pilotes, fet que va permetre al Robles avançar-se al marcador.

Els últims minuts han estat d’una tensió màxima, amb tots dos equips lluitant punt a punt. Finalment, el Robles Lleida s’ha endut la victòria amb un ajustat 55 – 47, en un partit que quedarà a la memòria de tots els presents.