DUEL AMB DEBUT MEMORÍSTIC A LA LF2

Debut amb derrota del Robles Lleida a la LF2 en un partit on s’ha notat la bona preparació i el bon treball de les jugadores durant el període de pretemporada. El duel ha estat molt disputat des del primer minut. El primer període del partit ha estat controlat pel CB Picken Claret a través del seu domini del rebot. Tot i l’esforç de les jugadores del Robles Lleida durant la segona part, el CB Picken Claret ha fet un pas endavant al marcador tot culminant contraatacs claus en el partit i recuperant moltes pilotes. Això ha fet que les jugadores del Picken Claret hagin passat amb avantatge en el marcador i d’aquesta forma han aconseguit la victòria amb un ajustat 76-62 final, en un duel memorístic per tots dos equips.

Resultat del partit: 76-62