Jornada 25 | UF Baloncesto Oviedo 67-64 Actel Força Lleida

WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’Actel Força Lleida ha perdut el partit que ha disputat contra el Baloncesto Oviedo al pavelló municipal de Pumarín, corresponent a la Jornada 25 de la lliga LEB Or, per un resultat de 67-64.

A l’inici del partit, l’equip de Borja Comenge ha començat molt encertat en atac. Amb una bona circulació de pilota i un gran treball en defensa, l’Actel Força Lleida ha aconseguit agafar el primer avantatge amb pocs minuts (2-9). Poc a poc, l’equip local ha anat entrant al partit, i amb un parcial de 2-8 als últims 2 minuts del quart, han pogut empatar el partit al final dels primers 10 minuts (15-15). Al 2Q, ambdós equips han estat poc encertats de cara a cistella. Quan portàvem 5 minuts de període, el Baloncesto Oviedo s’ha pogut situar per davant al marcador per primer cop amb un 19-18. L’Oviedo ha seguit sumant més en atac, fet que ha provocat que Borja Comenge hagi hagut de demanar temps mort. A la represa, el conjunt local ha començat anotant un triple que ha situat la màxima en tot el partit (+7). Als últims minuts de la primera part, els dos conjunts han intercanviat cistelles per acabar el quart amb 31-25 al marcador.

Al 3Q, els catalans ha començat amb un parcial de 0-7 amb menys de dos minuts i s’han situat de nou per davant el marcador. A partir d’aquí, els dos equips han protagonitzat els minuts més encertats del partit, i s’ha passat del 31-32 a un 48-45, tot gràcies a 7 triples consecutius entre l’Oviedo i l’Actel Força Lleida. L’encert ha estat present a la pista fins al final del període, que ha acabat amb un ajustat 51-53 al marcador. Als últims 10 minuts del partit, els locals han començat amb un parcial de 5-0 que ha obligat a Borja Comenge a demanar temps mort. Els visitants han tardat en reaccionar, però a 4 minuts del final han retallat la distància al marcador i tot s’ha decidit en un cara o creu que ha caigut a favor del conjunt local, amb un 67-64 final.

En la roda de premsa post partit, Borja Comenge ha comentat que creu que l’equip ha fet un bon treball pràcticament els 40 minuts, tant en atac com en defensa, i que el partit al final s’ha decidit per petits detalls. El míster assegura que “en les decisions finals, ells han estat millors i nosaltres no ho hem fet bé”.

MVP de l’equip:  Tim Derksen (18 de valoració).

Màxim anotador de l’equip:  Tim Derksen (14p)

Ogungbemi (13p), Lafuente, Feliu, Rubín de Celis, Juampi (4p), Hermet (4p), M. Martí (10p), Djukanovic (8p), Derksen (14p), Karena (5p), Olaizola (6p).

Fotografia: Hugo Álvarez