CAT |

Crònica & Post-Partit J17 | Club Ourense Baloncesto 64 – 49 ICG Força Lleida

Inici amb molta força de l’Orense on ofega a un ICG Força Lleida amb un parcial de 8-0 amb un domini dels interiors en els primers 3 minuts i fent que Gustavo Aranzana demani temps mort. A acabar el temps mort Chapela estrena el marcador per als lleidatans amb un triple, des de llavors el ICG Força Lleida entra al joc i remunta el partit fins als 15-15 en el marcador als 5minutos per a acabar el primer temps. Des de llavors el partit fins al final del primer temps acabant en el marcat amb uns 20-19 a favor dels locals.

El segon temps comença amb igual d’intensitat tant d’un equip com de l’altre, però és el ICG Força Lleida que aconsegueix avançar-se per primera vegada en el marcador en els primers minuts aprofitant el poc encert de l’Orense, però poc li dura al ICG Força Lleida estar per davant ja que l’el Orense als 5 minuts es torna a posar per davant amb el marcador amb 24-23, sent molt igualat el partit, la diferència està en les faltes personals on el ICG Força Lleida està castigat, als 3 minuts per a anar al descans l’Orense està només a 3 punts d’avantatge dels lleidatans ( 30-27 ) però la tònica de falta d’encert fa els lleidatans no puguin anar per davant del marcador. Al descans amb el marcador amb 36-31

Després del descans el partit segueix amb una intensitat dels dos equips però és el ICG Força Lleida que retalla les distàncies en els primers 2 minuts amb un Chapela i un Miki Feliu portant les regnes, però l’Orense es fa fuelte en el rebot i molt dur en la defensa sota canastra i es torna a escapar als 3 minuts… però just un encertat Steven Santa Ana amb un parell de triples ( primers des del primer temps ) torna a posar al ICG Força Lleida en el joc, però cap dels dos equips s’escapa. Mancant 2 minuts d’acabar el temps Gustavo Aranzana demana temps mort amb el marcador en 51-42 ja que veu que l’Orense es comença a escapar en el marcador. Per al final del 3r temps els de ICG Força Lleida no pot en l’atac interior amb un Orense que es fa imbatible sota el perímetre en defensa, fent que els últims 2:30min acabin sense cap dels dos equips marcant amb el marcador en 51-42.

L’últim temps comença arrencant amb el ICG Força Lleida intentant penetrar sota la canastra per a anar retallant la distància, però als 3 minuts amb la 4rt mancada a Shaq i la protesta d’aquest fa que els àrbitres li caigui una tècnica i hagi d’anar-se a la banqueta expulsada, mancant 5 minuts per a acabar el partit l’Orense es comença a escapar en el marcador en més de 13 punts aprofitant les baixes i el poc encert del ICG Força Lleida en els tirs tant de 2 i de 3 punts acabant el partit amb el marcador de 64-49.