CAT |

Crònica & Post Partit J16 | ICG Força Lleida 61 – 64 Leche Rio Breogan

Partit de la 16á jornada de la lliga leb or entre el ICG Força Lleida i el Leche Rio Breogan on està carregat d’emoció en celebrar-se entre ells el 3r Memorial Marc Retamero. el Dia del Basquet Lleidatà, i la recollida de roba per part de la Federació Catalana de Basquet. Abans del partit fa el lliurament de la pilota als àrbitres Genís Retamero, germà del desaparegut periodista per una llarga malaltia. No t´oblidarem Marc.

El partit comença amb una intensitat altíssima amb un Breogan encertat en la línia de triple encaixant 3 triples i escapant-se ràpidament en el marcador, amb el que el ICG Força Lleida només pot respondre sota el contraatac i mantenir-se baix marcador però sense perdre de vista a l’ex equipo ACB, sobretot amb un Stutz molt fort en el rebot i un Miquel Feliu ràpid guiant a l’equip, el marcador es manté ajustat malgrat la diferència de punts a favor del Breogan ja que no acaba de despuntar.

En el segon temps es nota la duresa defensiva dels dos equips que no deixen passar cap pilota tant en passades com baix pal en els rebots defensius i ofensius , mancant 4 minuts per al descans el Breogan a penes s’escapa de 3 punts en el marcador ( 20-23 ) però no fa que els gallecs aconsegueixin d’acabar de jugar a gust, els ilerdencs, dirigits per Aranzana continuen forts en el rebot amb un Feliu que lluita per això, al final al descans es van d’1 punt de diferència a favor amb el marcador a 29-28

En la mitja part se celebra el Dia del Bàsquet Lleidatá, on equips vinguts de tota la província intenten superar les 451 cistelles de l’any passat, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol, tenen 5 minuts per a tirar a canastres, al final en el recompte no s’ha pogut superar i es queden en 411.

Després del descans el partit es reprèn igual de dur que les dues primeres parts, amb un Breogan fort en els triples intentant allunyar-se en el marcador però amb un ICG Força Lleida que es manté a ratlla a base de penetracions interiors de Stutz.

Entre el tercer i quart temps es realitza el 3r Memorial Marc Retamero, on tot el públic del Barris Nord realitza una llúvia de peluixos per als més desfavorits perquè puguin tenir un nadal i uns reis dignes, aquestes joguines, que es recollien en l’entrada al costat dels de la pluja aniran repartits entre diverses entitats que repartirà la penya JCI.

L’últim temps del partit cap equip baixa els braços i qualsevol pot ser el guanyador, Breogan manté la distància per moments però ràpidament el ICG Força Lleida arriba a remuntar sense posar-se per davant del marcador, a fala d’1 minuts per a acabar el partit la trobada està igualada a 61-61, però un triple a l’últim moment de Ahoen posa el marcador a favor dels gallecs mancant 2 segons per a acabar el match… posant el marcador en el final 61-64

Més noticies

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24