CAT |

Crònica & Post Partit J15 | B the Brand Mallorca 73 – 83 ICG Força Lleida

Partit de la 15 jornada en el qual ICG Força Lleida viatja a casa del B the Travel Brand Mallorca el diumenge 29, partit marcat per la lesió de Marc Martí que no ha viatjat amb l’equip.

Inici fort on el ICG Força Lleida comença amb un parcial 0-6 a favor gràcies a l’encert, aprofitant sobretot el rebot sota pal amb un Shaquille fort i un Steve Santa Ana en el tir exterior, passats 6 minuts el ICG Força Lleida segueix a dalt en el marcador escapant-se de +10 punts ( marcador 7-17 ) demanant temps mort els de Mallorca per a per al joc. Després del temps mort el partit segueix igual d’intens per part del ICG Força Lleida i s’escapa en el marcador amb un bon canvi de mentalitat i actitud fent una bona defensa acabant amb el primer quart amb el marcador en 13-23, sent 5 punts del Mallorca en tirs lliures i només 2 per al ICG Força Lleida.

El començament del 2n quart segueix amb la mateixa tònica, amb un ICG Força Lleida molt fort en la defensa ofegant el temps de posició al B the Travel Brand Mallorca i mantenint la distància en el marcador i a poc a poc escapant-se, fent el 2n temps mort per als de Fèlix per a parar el joc. Després del temps mort el Mallorca reacciona amb un petit parcial a favor retallant distància fins als 26-39 mancant 3min per al descans i provocant el primer temps mort de Gustavo Aranzana. En aquests últims minuts del 2n quart el Mallorca canvia d’actitud amb molta més intensitat i retallant el marcador, però el ICG Força Lleida aguanta sense baixar els braços i es van al descans amb el marcador de 32-44.

Després del descans el partit està marcat per una tècnica xiulada al Mallorca per protestar per un tap a Chapela. Mentrestant el Mallorca surt amb molta més intensitat per a buscar, però les faltes fan que el ICG Força Lleida es creixi, coixa confiança i atac amb més intensitat escapant-se als 5min en 36-52, aprofitant una falta tècnica xiulada a Félix, el ICG Força Lleida s’escapa de 20 punts en el marcador ( 40-60 ). Ha mancada de 2 minuts per a acabar el temps, el Mallorca contraataca amb intensitat escurçant el marcador amb un parcial de 10-0 escurçant la màxima diferència que era de 23 punts a favor dels de Lleida, obligant a demanar temps mort Gustavo Aranzana. El temps acaba amb el marcador amb 12 punts a dalt per als de ICG Força Lleida igual que havia començat, ja que els dos equips han marcat 22 punts cadascun, quedant el marcador en 54-66.

L’últim quart comença amb un cara a cara i un Mallorca molt fort en atac buscant la remuntada però el ICG Força Lleida no baixa els braços i manté la distància amb +14 punts passats els 3 minuts abans que els de Félix demanin temps mort. Segueix l’intercanvi de punts per les dues parts, però el ICG Força Lleida manté l’aguant del Mallorca amb la distància de més de 10 punts que es va escurçant pel desgast dels jugadors del ICG Força Lleida. El partit acaba amb el marcador en 73-83.