El Força Lleida ha arribat a un acord amb els exjugadors de la base del Força Lleida Xavi Mata i Xavi Elvira per a incorporar-se novament al club durant les properes 3 temporades (2018-2019, 2019-2020 i 2020-2021). Elvira i Mata, actualment jugant a les files del CB Alpicat (Copa Catalunya), han signat un contracte que els uneix al Força Lleida a partir de l’1 de gener de 2019 i fins finalitzar la temporada 2020-2021 del primer equip del Força Lleida.

Aquest contracte suposa que els dos jugadors formen part del Força Lleida però seguiran jugant al CB Alpicat en categoria de cedits. Això significa que els joves lleidatans podran entrenar i entrar en dinàmica amb el primer equip del Força Lleida si l’entrenador Jorge Serna ho considera oportú i necessari i jugaran al CB Alpicat.

Ja són 5 els joves jugadors de Lleida que fitxen pel Força Lleida i estan vinculats i/o cedits a altres clubs de la província. Xavi Mata i Xavi Elvira s’uneixen Albert Lafuente, Víctor Vinós i Jordi Bergadà, els quals van firmar els seus respectius contractes fa un any (4 de desembre de 2017), jugant primer al CB Alpicat i aquesta temporada al CB Pardinyes (Lliga EBA). Per al Força Lleida aquest tipus de contracte de vinculació i/o cessió és una aposta ferma i de confiança per a la formació dels joves esportistes on a més d’aportar un valor afegit a la seva trajectòria esportiva se’ls facilita la compaginació dels estudis amb l’esport a nivell professional.

 

Nom: Xavier Mata Cortés

Data naixement (edat): 28 de setembre de 2000 (18 anys)

Lloc de naixement: Miralcamp (Lleida)

Alçada: 1’93m

Posició: Base

Trajectòria: CB Mollerussa i Força Lleida

Twitter: @xmata13  /  Instagram: @xamaco_13

 

Nom: Xavier Elvira Gómez

Data naixement (edat): 20 de juliol de 2000 (18 anys)

Lloc de naixement: Lleida

Alçada: 1’94m

Posició: Aler

Trajectòria: Maristes Montserrat Lleida i Força Lleida

Instagram: @xavi_elvira18

 

ESTADÍSTIQUES

A l’enllaç següent disposeu dels resultats del CB Alpicat aquesta temporada i, dins de cada partit podeu veure les estadístiques dels equips i dels jugadors: https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/5998/0