Aquest matí s’ha presentat de manera oficial Ilja Stankevits. El pivot d’Estònia arriba a l’Actel Força Lleida per a la propera temporada i jugarà vinculat al CB Alpicat.

Jorge Serna, el segon entrenador de l’Actel Força Lleida ha destacat que el jove jugador començarà la temporada al primer equip del Força Lleida com a cinquè pivot i que a mesura que avanci la temporada tindrà més minuts al CB Alpicat per formar-se. “És un jugador que ens agrada molt”, ha estacat Serna durant la presentació. Jorge també ha assegurat que quan van rebre informació sobre Stankevits, el seu compatriota Kregor Hermet els va donar algun detall del nouvingut, ja que havien coincidit en la selecció nacional u17, ara fa dos anys. L’entrenador assistent ha afirmat que malgrat la joventut de Stankevits i l’arribada a un nou país i primera experiència fora de casa, l’adaptació del jugador està sent molt ràpida, tant dins com fora de la pista.

Ilja Stankevits s’ha mostrat content de la seva arribada al club. Va tenir més ofertes per a la nova temporada però tant ell com la seva família van decidir que l’Actel Força Lleida era una bona opció. De joc dur i agressiu, així s’ha definit Stankevits. “Vull millorar individualment i ajudar a l’equip a aconseguir victòries”, ha afirmat.

 

El vídeo de la presentació, aviat.