Força Lleida - AndorraEl Força Lleida ha perdut el Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida davant el MoraBanc Andorra (64-99), equip que aquesta temporada jugarà a l’ACB. Els jugadors de Joaquín Prado, que no han deixat de lluitar en cap moment, s’han vist superats per un rival molt eficaç en el tir i ben organitzat defensivament. Greg Kahlig, amb 21 punts, ha estat el màxim anotador del partit.

L’Andorra ha començat molt fort el partit, treballant dur sota la pintura i tancant bé la zona en defensa. Tot i això, la lluita de tot l’equip lleidatà, i un Greg Kahlig fi en el llançament, ha permès als de Prado seguir donant la cara durant tota la primera part. Al descans s’arribava amb un ampli 25 a 48, però el caràcter de l’equip i uns quants detalls de qualitat dels locals feien gaudir a la gran quantitat de públic que hi havia al Barris Nord.

A la represa, Marc Blanch ha fet molt mal des de la línia de triple i ha contagiat el seu esperit anotador als seus companys. Als de casa, en canvi, se’ls ha fet petita la cistella i els costava molt sumar malgrat aconseguir bones posicions de tir. Amb tot guanyat, el MoraBanc Andorra no ha baixat gens ni mica les revolucions i el resultat final ha acabat sent de 64 a 99.