El Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida ja té data i lloc de celebració. Aquest matí s’ha presentat a la Sala Rosa de la Paeria el Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida amb la presència de l’alcalde de Lleida Àngel Ros, la Regidora d’Esports Montse Parra, el president del Força Lleida Félix González i els representants de Federòptics (empresa patrocinadora) Josep Bellera, vicepresident de Federòptics a Espanya i Xavier Vivas, coordinador de Federòptics a Lleida.

 

L’equip convidat per a disputar el Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida és el Levitec Huesca. L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge, 17 de setembre de 2017 a les 18h al Pavelló Barris Nord de Lleida i servirà ala jugadors de Borja Comenge com a carta de presentació davant la seva afició, ja que serà el primer partit al pavelló. El preu de l’entrada per als no abonats al Força Lleida és de 5 euros, mentre que els abonats tenen l’entrada gratuïta mostrant el carnet de la nova temporada 2017-2018.

 

Recordem que per a sol·licitar el carnet d’abonat al Força Lleida es pot fer a través del web www.flleida.cat o presencialment al Barris Nord en horari d’oficina (de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30h). Amb el carnet es dóna un pack de descomptes i regals amb un valor superior al preu del carnet.

Imprimir