El Lleida Esportiu, el Lleida Llista Blava i el Força Lleida han presentat aquest matí ‘Tots som Lleida’, una iniciativa conjunta que permetrà als socis l’accés als partits dels altres clubs fins a CAxXh7VWkAAsrD4 (2)l’acabament de la fase regular. Una unió d’esforços que neix amb l’objectiu que tant l’estadi com els pavellons s’omplin en els propers compromisos, per tal que l’equip de futbol assoleixi la classificació per a la promoció d’ascens a Segona Divisió A, el de bàsquet el factor pista a favor per al play-off per pujar a l’ACB, i el d’hoquei la permanència a l’OK Lliga.

En el cas del Lleida Esportiu, el club facilitarà tres entrades als socis del Força Lleida i del Lleida Llista Blava, a utilitzar indistintament en els xocs a casa contra l’Hércules, el 5 d’abril, l’Alcoyano, el 19 del mateix mes, i el Reus Deportiu, el 10 de maig. L’horari per recollir-les serà de 16h a 20h de la tarda a partir del dilluns 30 de març, presentant l’abonament original i el DNI a les oficines.

Al seu torn, el Força Lleida bescanviarà a taquilles, als socis del Lleida Esportiu i del Lleida Llista Blava, una entrada per a l’encontre del 10 d’abril a les 21 hores al Barris Nord davant el Burgos, mentre que el Lleida Llista Blava permetrà l’accés als abonats del Lleida Esportiu i del Força Lleida, mostrant el carnet a la porta, als xocs a l’Onze de setembre de demà dimarts contra el Vic, del dia 12 d’abril enfront el Mataró, i del 10 de maig amb el Calafell.

Els presidents del Lleida Esportiu, Albert Esteve, del Força Lleida, Félix González, i del Lleida Llista Blava, Enric Duch, han escenificat l’acord a la sala de premsa Carmelo Moncayo del Camp d’Esports, acompanyats de l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros, que ha assegurat que aquest era un acte “amb el que somiava”, alhora que s’ha mostrat convençut que el tram final del curs serà “apassionant” per les tres entitats.

Per la seva banda, Esteve ha recalcat que es tracta de “la demostració que anem tots en el mateix vaixell”, a més de desitjar que l’aliança es converteixi en el “primer pas d’altres projectes plegats”. Al seu torn, González ha afirmat que el suport del “jugador número dotze” esdevindrà “rellevant” per lluitar pels objectius, mentre que Duch ha destacat que “amb l’afició dels tres clubs unida, podem fer coses molt importants des d’ara fins a la conclusió de la temporada”.