IMG_7146

 

Torrons Vicens és, des d’avui, el nou patrocinador principal de la base del Força Lleida. L’empresa urgellenca donarà nom als equips de formació del club i lluirà a la part davantera de la samarreta dels 134 jugadors que formen els 11 equips (10 + escola) de categories inferiors del club.

L’acord serà visible ja des de demà mateix ja que tots els jugadors de la base del club es presentaran al descans del partit davant l’Ourense en un Barris Nord engalonat de Torrons Vicens que, entre d’altres accions, instal·larà un punt de venda al pavelló amb un 10% de descompte als seus productes per tots els aficionats que demà vagin al partit.

Pel gerent de Torrons Vicens, Àngel Velasco, aquest acord significa “una ajuda a l’esport de base de les Terres de Lleida. Estem encantats de poder sumar-nos amb els més petits d’aquest projecte. Veure la il·lusió dels nens competint  amb la marca de Torrons Vicens ens omple de satisfacció”. Velasco ha afegit que “aquest any ens anirem coneixent tots per poder donar una bona continuïtat a l’acord en el futur”.

Per la seva banda el president del Força Lleida, Félix González, ha donat les “gràcies a l’empresa per recolzar a una de les peces fonamentals del projecte. La base és el futur i la pedra on es recolza el club”.

Torrons Vicens és una empresa familiar amb una llarga tradició torronaire. Situada a la localitat urgellenca d’Agramunt (Lleida), considerada el bressol del Torró i la Xocolata a la Pedra, elabora torrons tradicionals i altres especialitats.

La família Vicens va ser fidel a l’elaboració artesanal del torró durant més de dos segles, especialment del Torró d’Agramunt. Els seus orígens es troben documentats per primera vegada al 1741, on aquest producte apareix anomenat a les cartes de les famílies nobles, però és sabut que aquesta és una tradició de la vila que ve de molt lluny. Com si s’hagués aturat el temps, les mans expertes dels artesans, continuen avui, igual que ahir, elaborant aquests preuats dolços.

L’any 2000 els empresaris Àngel Velasco i el seu fill Àngel Velasco Herrero assumeixen la direcció de la firma i des d’aleshores el creixement de la marca ha estat continuat a base de qualitat, innovació i servei.

Va ser l’any 2010 quan Torrons Vicens decideix inaugurar les seves primeres botigues, fora d’Agramunt, a Sitges i La Jonquera. Des d’aleshores la xarxa de punts de venda ha anat creixent i actualment Vicens compta amb més de 30 botigues obertes, algunes a l’estranger. L’empresa exporta a la majoria de països del món i s’ha convertit en un símbol de qualitat per als seus clients.

La botiga a Lleida ciutat es troba situada al numero 74 del carrer Major.

lleida-01