Durant la propera Setmana Santa les diferents categories de la base del Força Lleida seguiran competint en diferents tornejos durant els dies de festa.

El 13 d’abril, el Pre-mini A i el Pre-mini B formaran un mateix equip per competir a Artesa. L’endemà, el Mini B es desplaçarà a Balaguer per disputar el seu torneig al llarg de la jornada.

Els jugadors del Mini A, B i C formaran dos equips per competir al torneig Marenostrum a Reus, Cambrils i Salou, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 d’abril. Els Pre-mini A, B i C, per la seva part, formaran un sol equip d’aquesta categoria competint al mateix torneig.

L’equip Infantil A competirà a Saragossa al torneig MHL Sports. Els jugadors conviuran amb els seus companys d’equip durant els dies 14, 15, 16 i 17 d’abril. Juntament amb ells, el Cadet A, el Junior de 1r Any i el Junior A, participaran en les seves corresponents categories els dies 18, 19, 20 i 21 d’abril.

El Cadet de 1r any i el Pre-infantil viatjaran a Castelló per participar en el torneig MHL Sports Marina d’Or.

  • 13 d’Abril, 1 equip a Artesa amb jugadors del premini A i B
  • 14 d’Abril, 1 equip, mini B a Balaguer
  • Del 15 al 17 d’Abril, torneig Marenostrum a Reus, cambrils, Salou, anem amb 2 equips minis i 1 equip premini. En aquest torneig estan implicats jugadors del mini A, B i C i jugadors del premini A, B i C
  • Del 14 al 17 d’Abril l’equip infantil A al torneig MHL Sports de saragossa
  • Del 18 al 21 d’Abril cadet A, Junior 1R Any i junior A al torneig MHL Sports Saragossa
  • Del 18 al 21 d’Abril MHL sports a castello l’equip cadet 1R Any i Preinfantil