foto (2)

El president del Força Lleida, Félix González, ha repassat avui l’actualitat del club davant els mitjans de comunicació. González s’ha mostrat “satisfet per tenir un projecte sostenible amb futur però que encara volem consolidar més”. Tot i això, el president del club lleidatà lamenta “no haver pogut començar a treballar al mes d’abril com volíem. Però ara ja està, sembla que no ens passarà el proper any ni l’altre” i així podrem “parlar amb els jugadors del primer equip i els joves talents de la base quan toca. Hem de poder oferir estabilitat a jugadors i evitar que se’ns escapin com Matulionis i, sobretot, David Cuéllar. Lamento molt la marxa d’aquest jove jugador”.

González espera anunciar la renovació de Joaquin Prado, i els seus ajudants, aquesta mateixa setmana ja que “Joaquin és l’entrenador ideal per aquest projecte per moltes, moltes coses. Les de la pista, les de fora, les de la base….”. El màxim mandatari de l’entitat ha descartat la continuïtat de Vinson, Reinholt, Matulionis, Arteaga i Samu Domínguez i confia que puguin seguir la resta i també el fins ara vinculat Gerard Sevillano.

González creu que “la LEB Or és la millor lliga on podem estar ara mateix, fins que Lleida decideixi que vol ACB i aquesta competició estigui més organitzada”. Ara “és el moment de consolidar el projecte i gràcies a l’acord del passat divendres ho podrem fer. Cada any estem millor, i segur que aquest millorarem encara més”.

El club presentarà demà la Campanya d’Abonats.