El proper dimecres 25 de març a la sala d’actes d’Orvepard, el Força Lleida organitza una taula rodona per a pares i mares de fills i filles esportistes.

La xerrada, en format de taula rodona, la impartiran tres professionals vinculats a l’esport i girarà al voltant de tres eixos:

1r Dr. Enric Ariza (Responsable de l’Àrea d’Implantologia i Cirurgia Maxil·lofacial i Estètica  Facial d’Eneresi), parlarà sobre els problemes dentals derivats de la pràctica esportiva i dels impactes de la salut bucal en el rendiment esportiu.

2n Dr. Roger Poblet (Responsable de les revisions mèdiques esportives de Vithas Salut Lleida i membre dels serveis mèdics del Força Lleida), ens orientarà sobre pautes ( alimentàries, prevenció de lesions, etc) per a la realització d’activitat física de forma saludable en nens i adolescents.

3r Sr. Álex Gordillo: (Llicenciat en Psicologia, Professor del INEFC de Lleida, Psicòleg esportiu i psicòleg de la base de la seccio de bàsquet del FC Barcelona) donarà pautes sobre quines actituds i comportaments en els pares i entrenadors  generen un clima que faciliti desenvolupar la intel·ligència emocional dels nens i nenes en els esports d’equip.

Tothom que s’hi vulgui inscriure ho pot fer mitjançant aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Lloc: Sala d’actes de l’edifici OVERPARD  c/ Sant Pere Claver 1, Lleida (Pardinyes)

Data: 25 de març             Hora: 20:00