En motiu del partit que es disputarà el proper 6 de gener (18:15 h.) al Barris Nord davant el Cafés Candelas Breogan de Lugo, l’Actel Força Lleida està preparant una sèrie d’accions per a que la tarda sigui un bon regal de Reis per a tots.

El primer, és obsequiar amb una entrada pel partit a cada abonat de la temporada 2015/16. El abonats poden recollir des d’avui mateix i fins el mateix moment de l’inici del partit la seva invitació per fer un bon regal de Reis a qui desitgin.

Però això no acaba aquí…… ja que aquest any els tortells de Reis de les pastisseries del Gremi de Pastissers de Lleida donen premi a la fava!

La data del partit ha possibilitat que el Gremi de Pastissers de Lleida i l’Actel Força Lleida puguin realitzar per primera vegada una col·laboració entre ells. D’aquesta manera els tortells de Reis de les pastisseries del Gremi inclouran un val bescanviable per una invitació per al partit per a tots aquells que els toqui la fava en el repartiment del tortell. Aquest any la fava té premi!

Aquesta acció s’ha presentat avui als mitjans de comunicació amb la presència del president del Gremi  a Lleida, Manel Fernández, i el gerent del club, Ramon Bordas. (foto).

I tot això amb el suport del Grup Nayox que prepara una sorpresa per l’any nou…..

nayox