medibskt

El director comercial d’Sportlast – Medilast, Oscar Giralt, i el president del l’Actel Força Lleida, Félix González, acaben de signar un acord de patrocini mitjançant el qual l’empresa lleidatana posicionarà la seva imatge i producte al Barris Nord durant tot el 2015 amb opcions de renovar-se a mig i llarg termini..

Sportlast – Medilast va ser creada al 1970 a la ciutat de Lleida amb l’objectiu de dedicar-se a la fabricació i comercialització de productes elàstics ortopèdics.

L’any 2000, fruit de la necessitat al món de l’esport de disposar de productes d’alt rendiment i alt valor afegit, Medilast Sport [c1] va presentar la seva nova gamma de productes basats en la compressió, les característiques dels quals els col·loquen en l’avantguarda de l’esport d’elit.

Sportlast by Medilast fabrica tres gammes de mitjons que s’adapten perfectament a les necessitats de l’esportista en cada moment del seu cicle diari:

La gamma NRG (Energy) està composta per mitjons, perneres[c2] , maniguets[c3]  i elements per a les cuixes de compressió decreixent que acceleren el flux sanguini de manera que es produeix una reducció molt significativa del consum d’oxigen, obtenint un 13% més de resistència a l’esgotament.

La gamma RECU (Recuperació) està composta per mitjons i perneres[c4]  de compressió uniforme que, a causa de l’efecte produït per aquesta compressió, exerceixen un efecte de massatge i drenatge de les toxines produïdes durant la pràctica esportiva. Aquest mitjó només pot ser usat durant un període de 2 hores després de fer esport.

La gamma RLX (Relax) està composta per mitjons de compressió decreixent que tenen un efecte relaxant. Aquests mitjons poden ser utilitzats durant la resta del dia de manera que les cames estan totalment descansades.

Al costat de la gamma de mitjons, Sportlast by Medilast també fabrica productes per a la rehabilitació i traumatologia, tals com genolleres especialitzades, colzeres, muscleres, canelleres i turmelleres. La família de productes segueix creixent, i al 2014 s’hi uneixen les Samarretes de Compressió Silver i Carboncoated.