Aquest mati s’ha realitzat a la seu de la Federación Española de Baloncesto el sorteig, per segona vegada, del calendari a la LEB OR 2015/16, pendents encara del futur de l’Ourense Baloncesto.

Els sorteig a emparellat a l’Actel Força Lleida amb el Breogan de Lugo a la primera jornada de lliga (el 3 d’octubre) en un matx que es disputarà a terres gallegues. El primer partit al Barris Nord serà el 9 del mateix mes amb el Palma Air Europa.

Dates a destacar:

El primer partit en dimecres del campionat el Força Lleida el jugarà l’11 de novembre a la pista del Clavijo.

El segon dimecres de la competició a emparellat als de Joaquin Prado amb el Palència al Barris Nord el 16 de desembre.

L’equip lleidatà tancarà la primera volta rebent al Corunya al Barris Nord el 30 de desembre.

La segona volta començarà també al Barris Nord el 3 de gener amb el Breogan.

El 29 de gener es disputarà la Copa.

La lliga finalitza el 15 d’abril amb la visita al Corunya.

 

Duels catalans:

El Força Lleida rebrà al CB Prat i al FC Barcelona a la jornada 6 (6/11) i jornada 10 (27/11) respectivament. A la segona volta visitarà el Prat el 13 de febrer i el Palau Blaugrana el 12 de març.

 

Ourense:

El calendari s’ha sortejat amb la incògnita de saber que passarà alb el CB Ourense que de moment apareix al calendari LEB, tot i que avui podria ser nou equip ACB. Per tant, on apareix Ourense al calendari podria ser que hi jugui l’equip gallec, el Fuenlabrada o que quedi buit.

De moment els partits amb l’Ourense i el Força Lleida estan programats pel divendres 11 de desembre al Barris Nord (just abans de jornada intersetmanal) i pel 27 de març (setmana santa) a terres gallegues.

 

CALENDARI LEB OR 2015/16