L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el President del Força Lleida, Fèlix González, han signat avui el conveni col·laboració pel foment i la promoció del bàsquet a la ciutat, un acord que ratifica, una vegada més, el recolzament de la Paeria envers aquesta disciplina esportiva. Durant la signatura del conveni, el paer en cap ha remarcat “la gran contribució d’aquest conveni per la promoció del bàsquet de base i d’elit a Lleida”. “Els clubs esportius de Lleida formen part del projecte educatiu de ciutat, i aquest acord permet atansar la pràctica esportiva als nens i nenes de Lleida”, ha explicat l’alcalde, qui també ha afegit que “l’esport de base és una peça més de l’educació, i l’esport d’elit és el mirall i exemple per als més menuts de la ciutat”.

L’acord preveu la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida en el primer equip del Força Lleida, i en la participació dels equips de base en els campionats oficials, mitjançant una subvenció de 135.000 euros, el mateix import que l’any anterior. La col·laboració permetrà, també, fer difusió de la ciutat a través dels diferents equips del Força Lleida, portant el nom de Lleida arreu del territori estatal, i col·laborar en l’impuls de Lleida com a seu d’esdeveniments esportius.

L’acte ha comptat amb la presència dels tres grups polítics de la Paeria, amb l’assistència a la signatura del cap de l’oposició (CIU), Joan Ramon Zaballos, i del portaveu del grup popular (PP), Joan Vilella. També han estat presents la tinenta d’alcalde, Sara Mestres, el regidor d’esports, Txema Alonso, i el regidor de Medi Ambient, Josep Barberà.