Aquesta tarda ha tingut lloc a la Sala V4B del pavelló Barris Nord de Lleida la reunió amb els pares i mares dels jugadors de la base del Força Lleida i la presentació oficial de la nova temporada.

La sessió s’ha iniciat amb la benvinguda per part del president del Força Lleida Félix González; així com amb la presència d’Albert Aliaga i Carles Cuéllar com a representants de la Junta Directiva per a la base; Ramon Bordas, gerent del club; Joaquín Prado, assessor esportiu del Força Lleida; i els dos coordinadors de la base Toni Jiménez (cistella gran) i Edgar Solsona (cistella petita).

Durant la reunió-presentació, conduida per Carles Cuéllar, s’han tractat temes com la filosofia del club, els valors, el model a seguir a la base, la roba esportiva d’aquesta temporada, els objectius a assolir segons les categories i la quota per als nens de la base (els abonats tenen un descompte de 5 euros). A més, s’han presentat els diferents tornejos que els jugadors disputaran durant aquesta campanya 2018-2019.

Al finalitzar la presentació, s’ha donat pas al torn de preguntes.