El Força Lleida ha portat a terme aquesta tarda una reunió amb els pares i mares dels jugadors de la Base del club per a fer una valoració general de la temporada 2018-2019 i per a parlar de la planificació de la temporada 2019-2020.

Carles Cuéllar, coordinador de la Base ha fet una valoració d’aquesta temporada sobre la situació dels equips de la pedrera del Força Lleida.

El gerent del Força Lleida Ramon Bordas ha introduït la informació necessària sobre equipacions i quotes de la propera temporada. Edgar Solsona i Toni Jiménez, coordinadors de cistella petita i cistella gran respectivament, han parlat sobre el projecte esportiu i l’àrea esportiva a més de la filosofia que es vol transmetre als jugadors. A la reunió també hi ha estat present el president del Força Lleida Félix González, el qual ha agraït la unió famílies – club i ha manifestat que s’ha d’apostar per la combinació de la formació esportiva amb la formació educativa. També hi han estat presents Albert Aliaga, directiu del club i Joaquín Prado, assessor esportiu del Força Lleida i entrenador de la base.