L’aler manresà, Miquel Feliu, viurà el seu retorn oficial com al Barris Nord com a jugador de l’Actel Força Lleida en l’estrena a casa de l’equip lleidatà davant el Càceres.

Molt bones sensacions de Feliu a Burgos

El passat divendres el “10” del Força Lleida va començar d’allò més bé la temporada. “Les sensacions a Burgos van ser bones”, assegura el jugador manresà. La seva actuació inidividual es va sumar a les bones sensacions del col·lectiu per tal d’ajudar a que l’equip lleidatà s’emportés la victòria  d’El Plantío el passat divendres. Concretament, Miki Feliu va anotar 18 punts, va capturar 3 rebots, va donar 2 assistències, va recuperar 2 pilotes i va rebre un total de 3 faltes, aconseguint un 19 de valoració. A més, cal afegir el seu 4 de 5 en llançaments des de la línia de 3 punts. Un espectacular 80%!!!

Tal i com han començat la temporada tant Feliu com la resta dels seus companys, aquest divendres es preveu un partit molt interessant entre lleidatans i extremenys al Pavelló del Barris Nord. Per tal que la festa sigui total, caldrà una gran assistència de públic per part dels aficionats al bàsquet de les terres de Lleida. No et perdis el retorn oficial de Miki Feliu al Barris Nord aquest divendres a les 21h. T’hi esperem!

 

David Farrero