Durant la Setmana Santa, les diferents categories de la Base del Força Lleida van competir a diferents tornejos de bàsquet.

El 13 d’abril, el Pre-mini A i el Pre-mini B va formar un mateix equip per a competir al Torneig Premini CENG Artesa de Segre, on el conjunt dels pre-mini van quedar en 3era posició al torneig.

Els dies 15, 16 i 17 d’abril, els dos equips formats a partir dels jugadors del Mini A, B i C van competir al torneig Marenostrum a Reus, Cambrils i Salou. El Mini Negre va lluitar per al 3r lloc del torneig, mentre que el Mini Taronja va disputar el 7è i 8è lloc.

Al mateix torneig van participar els Pre-mini A, B i C, que van formar un sol equip d’aquesta categoría. L’equip va arribar a la final i va aconseguir la victòria del torneig davant l’AESE, amb un resultat de 56-54.

En quant al torneig MHL Sports de Saragossa, que es va dur a terme els dies 14, 15, 16 i 17 d’abril, l’Infantil A va aconseguir el 5è lloc després de guanayar al Maresme Bàsquet Club.

El Cadet A, el Junior de 1r Any i el Junior A van participar al mateix torneig a la seves corresponents categories els dies 18, 19, 20 i 21 d’abril. El Cadet A del Força Lleida va caure a 1/8 de finals davant la Selecció Espanyola Sub-15 per 68-52. El Junior de 1r Any va guanyar a l’Igualada per 36-44, però va perdre el 25è lloc del torneig davant el EASO Begitek. Junior A va disputar enfront el CB Mollet guanyant 50-67 i aconseguint el 21è lloc a la clasificació.

Per últim, al torneig MHL Sports Marina d’Or de Castelló, el Cadet de 1r any va aconseguir el 5è lloc al guanyar al Logrobasquet amb un resultat de 56-53. El Pre-Infantil, va aconseguir el trofeu de la competició després de guanyar al Villalba a semifinals (42-22) i al Novashool de Màlaga a la final
(47-35).