renata

 

Renata Events & Hostess  col·labora un any més amb l’Actel Força Lleida.

Renata Events & Hostess és una empresa de serveis situada a Lleida des de 1989. Renata Events & Hostesses és doncs una empresa que pot fer-se càrrec i aconseguir l’organització de qualsevol activitat ja sigui institucional, empresarial, cultural, social o lúdica, íntegrament o en col·laboració.

Ens hem sabut envoltar d’un equip humà molt ampli, divers i qualificat, amb uns mitjans tècnics moderns i punters que ens permeten cobrir multitud de necessitats.

Un altre aspecte de la nostra activitat és la fomació tan professionals com a particulars en els àmbits de l’organització, el protocol i bones maneres, i la cura de la imatge personal.
Ens caracteritzem per eficàcia, rapidesa i resultats.

La pràctica continuada ens a dau una àmplia experiència i ens ha situat en un lloc privilegiat en el camp de l’organització de congressos, jornades tècniques, relacions públiques i protocol, actes socials i cívics, inauguracions, Campanyes publicitàries, noces, esdeveniments esportius, recepcions, lliuraments de premis, rodes de premsa, promocions i desfilades de moda ……

Podem dur a terme qualsevol acció íntegrament gràcies a que en el nostre entorn hem creat una xarxa de col·laboradors habituals amb l’adequació d’instal·lacions, equips d’il·luminació i sonorització, serveis de traducció simultània i mitjos tècnics avançats que ens permeten assumir els reptes d’una societat moderna i respondre a qualsevol exigència que ens pugui plantejar.

Renata Events & Hostesses és:

  • Agència Oficial de Fira de Lleida des de l’any 1994.
  • Membre col·laborador de Lleida Convention Bureau
  • Palau de Congressos “La Llotja” de Lleida
  • Ajuntament de Lleida
  • Diputació de Lleida

Per a més informació: 

Renata Events & Hostesses