L’Actel Força Lleida ha perdut 62 a 72 davant el Cocinas.com un partit en què ha anat de més a menys. Els de Prado han acabat el primer quart guanyant de 12 punts i han mantingut l’avantatge fins ben entrat el tercer. No obstant, els visitants s’han entonat des de l’exterior i, aprofitant el col·lapse ofensiu dels lleidatans, han acabat remuntant.

Foto: Santiago&Enjuanes

Foto: Santiago&Enjuanes

Els dos conjunts han començat espesos el partit i no ha estat fins el minut dos que Heras anotava els primers tres punts. Dos minuts més tard, el Cocinas.com estrenaria el seu caseller i donaria la volta al marcador, però per poc temps, ja que l’Actel Força Lleida, a base de triples, ha aconseguit un parcial de 16-0 que els donava 12 punts d’avantatge al finalitzar el primer quart (21-9).

En el segon període, la bona defensa lleidatana, sumada a la poca efectivitat dels de La Rioja, ha permès que els de casa marxessin al descans encara amb una àmplia renta (33-18).

A la represa, quatre triples en tres minuts dels visitants han apretat les coses. A més, el canvi a la defensa zonal ha provocat dubtes en els de Prado, que s’han vist superats i sense idees, fins al punt que de veure com acabaven el període sent remuntats (44-47).

Amb la llosa d’haver perdut l’avantatge, els locals no han sabut reaccionar, mentre que el Cocinas.com ha desplegat tot el seu vendaval ofensiu i ha acabat enduent-se el matx (62-72).

ESTADÍSTIQUES