Imatge_cat_22150 (1)

L’alcalde de Lleida ha presidit aquesta tarda a la Paeria la tradicional recepció al Força Lleida i a la directiva del club amb motiu del final de temporada esportiva, en què l’equip lleidatà ha assolit l’objectiu de la permanència a la Leb Or i s’ha quedat a les portes de disputar el play off d’ascens.

 

El paer en cap ha felicitat l’equip per la bona temporada realitzada i ha remarcat, molt especialment, el paper social i educatiu de l’esport, animant el club a continuar sent un exemple de convivència i civisme per als joves de Lleida. “Hem aconseguit un equip consolidat i hem assegurat la permanència en només dos anys d’existència, i això és tot un èxit”, ha conclòs Àngel Ros, qui també ha recordat que el Força Lleida és l’únic equip català fora de Barcelona a la LEB Or.

 

Per la seva banda, el President del Força Lleida, Félix González, ha remarcat que l’equip “ha aconseguit crear afició i tornar la il·lusió oferint un bon nivell de joc”.

 

La recepció, que ha tingut lloc al Saló de Sessions de la Paeria, ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Txema Alonso, dels regidors Joan Gómez, Joan Vilella i Paco Cerdá, i dels directius del club Jaume Ramon, Joan Biurrun, Pere Pauné i Pep Castarlenas.