L’Actel Força Lleida ha perdut 84 a 69 a Ourense, trencant així la ratxa de tres partits consecutius guanyats. Els locals han estat molt superiors en tots els aspectes del joc de principi a fi. Als de Prado, en canvi, els ha costat molt tancar el rebot, defensar amb contundència i atacar amb fluïdesa. 

cob-actelOurense s’ha fet seu el partit des de l’inici. Els locals han començat recuperant pilotes amb facilitat i mostrant-se superiors sota cistella, agafant rebots amb molta superioritat (7-0). Per part de l’Actel Força Lleida, només Sutina era capaç de sumar enmig d’un mar d’errors. Rowley, des de l’interior, Rivero, des de lluny, i Barreiro, des de tot arreu, portaven de bòlit la defensa lleidatana, a un nivell més baix del que s’havia vist en els últims partits. Al final del primer quart, s’arribava amb una diferència de 9 punts que reflectia la diferència de joc (23-14).

Els homes de García de Vitoria estaven molt còmodes a la pista i ho plasmaven en el marcador. La circulació de pilota dels gallecs era molt fluïda, amb automatismes que funcionaven a la perfecció i, a més, ho adornaven amb una impecable efectivitat. Per la banda lleidatana, tot al contrari. Espesos en atac, tous en el rebot i perduts en defensa. Amb aquest panorama, el resultat seria d’un ampli 47 a 25 a la mitja part.

cob-actel2A la represa, tot ha seguit igual. Dos jugades de cistella més falta a favor d’Ourense encara impulsaven més als gallecs (52-27), mentre que els jugadors de l’Actel, molt més voluntariosos que encertats, continuaven sense trobar la fórmula ni en atac ni en defensa. Rivero i Barreiro, dirigits per Rejón, s’ho passaven bé i anotaven sempre, encara que tinguessin una mà a davant (64-29). En els darrers minuts del tercer quart, ha aparegut Josep Pérez i de la seva mà els visitants han retallat les distàncies (70-41).

Els últims deu minuts han estat de tràmit. Els lleidatans han aconseguit maquillar el marcador amb un seguit de bones jugades de Sevillano Gerun (76-56) i els gallecs han posat a jugar a diversos júniors. El resultat final ha estat de 84 a 69, una derrota que trenca la ratxa de tres partits consecutius guanyats pels de Prado.

ESTADÍSTIQUES