Jorge Serna, entrenador de l’Actel Força Lleida ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per fer la prèvia del partit entre ICL Manresa i els lleidatans. L’enfrontament, que tindrà lloc el divendres 27 d’abril a les 21h al Pavelló Nou Congost de Manresa, correspon a la jornada 34 i última de la Lliga LEB Or.

“La situació d’aquesta setmana és molt difícil pero no imposible”, és el que ha dit Jorge Serna respecte a l’últim i decisiu partit d’aquesta setmana contra el Basket Manresa. Segon l’entrenador, l’equip està fent un gran esforç per recuperar-se de l’última derrota per arribar el divendres amb l’actitud que toca: “no està sent fàcil recuperar-nos perquè ha sigut un gran cop, però la veritat és que encara tenim una última oportunitat. Tot és possible, difícil, però possible”.

Serna creu que el divendres es tindrà a un gran rival al davant, i que s’haurà de fer les coses molt bé per tenir oportunitats de guanyar. La clau, segons el míster, serà sortir a pista a donar-ho tot, treure’ns la pressió de sobre i intentar jugar una mica millor que contra el Palencia. Tot i les dificultats, Serna remarca que les possibilitats hi són i que res és impossible.

Respecte a l’estat físic de l’equip, tots estan plenament sans i disponibles per a jugar aquest divendres.

Podeu consultar la prèvia sencera aquí: