Jorge Serna, entrenador de l’Actel Força Lleida ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per fer la prèvia de l’enfrontament entre els lleidatans i el TAU Castelló. El partit, que tindrà lloc el divendres 13 d’abril al Pavelló Municipal Ciutat Castelló, correspon a la jornada 32 de la Lliga LEB Or.

“Cada setmana estem jugant una mica millor, i als entrenaments veig a l’equip cada dia treballant més bé”, són les paraules de Jorge Serna respecte a l’estat de l’equip que ja encara els tres últims partits de la temporada. El míster creu que la situació actual és especial i que ara han de treure el millor de si mateixos i de tot en conjunt, i destaca que “veure als jugadors com treballen a mi m’invita a l’optimisme”.

L’entrenador de l’Actel Força Lleida també ha parlat del rival, i destaca d’ells que “el Castelló està en molt bona forma i està guanyant a casa contra equips de molt nivell”. Serna espera a un rival duríssim, que té un joc exterior amb molt talent i un nivell defensiu dels millors de la lliga. Per tant, la clau per poder guanyar el partit de divendres serà treure la millor versió de l’equip, segons Serna.

Respecte a l’estat físic de l’equip, tota la plantilla al complet està sana i disponible per jugar el divendres vinent a Castelló.

Podeu consultar la prèvia sencera aquí: