Aquest matí de divendres s’ha convocat a la premsa per a la prèvia del partit del ICG Força Lleida que disputarà demà dissabte a les 19h a casa del Afanión CB Almansa, equip que va ascendir a la Leb Or l’any passat i es va guanyar en l’anada de la lliga a principi de temporada.

En ella, Gustavo Aranzana ha comentat que el CB Almansa és un equip directe en la classificació i que ara mateix estan en forma en venir de 2 victòries i serà difícil guanyar-los a casa. Igualment, espera aconseguir la victòria per a confirmar les bones expectatives contra Coruña la setmana passada.

Gustavo també ha destacat la millora defensiva d’aquestes últimes jornades des de la jornada de Mallorca de l’equip ja que creu que abans no es tenia control sobre això, guanyant confiança en els propis jugadors i es nota en les puntuacions que s’està tenint.

Sobre el partit de demà, Gustavo espera un partit defensiu, en el qual Almansa no generi espais, sense generar canastres fàcils i és el que ha estat treballant tota la setmana amb els jugadors en pista.

Sobre Eddy Polanco, ha destacat la fàcil adaptació a l’equip aquests 4 entrenaments que ha disputat aquesta setmana al costat dels seus companys i jugarà ja els seus primers minuts aquest cap de setmana.

Sobre les baixes, l’única baixa de l’equip és la de Marc Martí amb la baixa del segon metatarsià del peu esquerre.