Borja Comenge, entrenador de l’Actel Força Lleida, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per a fer la prèvia del proper partit davant el Chocolates Trapa Palencia que es disputa divendres, 29 de desembre a les 21:00h a domicili i que correspon a  la jornada 16 de Lliga LEB Or.

“Ens espera un partit dur”, ha recalcat l’entrenador. “Al Castelló va sortir molt agressiu divendres passat i el Palència creiem que també ho pot fer”. Comenge ha destacat que el rival és un equip molt potent i que, malgrat estar empatats en la classificació (7-8) l’equip no pot afluixar la guàrdia. “La classificació és anecdòtica”, ha dit Comenge i ha recordat que el chocolates Trapa Palencia ha perdut partits amb finals molt ajustats i que a aquestes derrotes se li suma que va haver de començar la temporada amb 3 partits fora de casa degut a les obres del pavelló.

Borja Comenge es pren la derrota davant el TAU Castelló com una alerta i ha confirmat que s’ha analitzat i estudiat les errades grupals i individuals de l’encontre. A més, ha volgut destacar la rellevància de molts jugadors de l’equip. “El protagonisme està molt repartit i no hi ha un focus de jugador sobre qui recau el lideratge, i això vol dir que tots estan endollats”.