Aquest matí l’entrenador de l’Actel Força Lleida Borja Comenge ha parlat davant els mitjans de comunicació per a fer la prèvia del partit de diumenge (10 de desembre a les 18:00h) corresponent a la Jornada 13 de lliga LEB Or contra el Cáceres Patrimonio de la Humanidad al Barris Nord.

“Poder veure tot l’equip al complet ha de ser un gran al·licient per l’afició diumenge al Barris Nord” ha destacat Borja Comenge. L’entrenador ha definit el rival  com un equip que no els importa encadenar un seguit d’atacs amb possessions curtes i que basa molt el seu joc en el talent individual dels seus jugadors més importants i en el tir de tres.

Segons el míster, les claus per aconseguir la segona victòria consecutiva al Barris Nord seran la bona defensa dels seus jugadors més importants i que les rotacions de les noves incorporacions  no afectin el nivell de joc de l’equip.

“Vull pensar que ja hem passat el pitjor moment de la temporada i ara hem d’aconseguir que l’equip evolucioni” ha dit Borja Comenge.

 

El vídeo de la roda de premsa en breus