actell actel

ActelGrup és des d’avui el nu patrocinador principal del Força Lleida. Un acord, que de forma més significativa, fa que l’equip passi a anomenar-se Actel Força Lleida, que la marca ActelGrup llueixi a la part davantera de la samarreta oficial de l’equip i que Qêviris ho faci a la part posterior.

Entre d’altres moltes especificitats, el conveni estableix que ActelGrup i Força Lleida dissenyin un programa d’accions i activitats que incrementin el coneixement i valor del bàsquet i del Grup cooperatiu a Catalunya, a l’estat i, evidentment, a les Terres de Lleida.

Durant la presentació de l’acord el president d’ActelGrup, Ramon Brualla, ha destacat “que tot el consell rector d’Actel ha estat d’acord des del primer moment en recolzar el bàsquet de Lleida, amb il·lusió de consell, dels treballadors i dels clients hem volgut sumar-nos al projecte”. Brualla creu “que esport i cooperatives juguen junts per donar els millors resultats a tots. I en tenim en comú el territori i la seva representativitat”.

Per la seva banda, el president del Força Lleida, Félix González, ha “agraït l’esforç d’Actel en ser el patrocinador del club, de sumar-se al projecte. Portarem el nom d’Actel i de la fruita de Lleida per tot l’estat. Gràcies!”

L’acord es signa per aquesta temporada amb la voluntat de que es pugui allargar en el futur.