Presentades les Regal Lligues Nacionals Catalanes 2014 - Trofeu Tricentenari al Palau de Pedralbes de Barcelona

 

Joan Fa, President de la Federació Catalana de Basquetbol, ha presidit la presentació de les Regal Lligues Nacionals Catalanes d’equips ACB, Lliga Femenina, LEB, Lliga Femenina 2 i EBA que ha comptat amb la participació del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau; l’alcalde de La Seu d’Urgell,Albert Batalla; el director general de Regal, patrocinador de les Lligues,Pablo Robles; així com també amb la presència de representants dels equips participants a les competicions de màxim nivell del Bàsquet Català, i dels patrocinadors d’aquestes Regal Lligues Nacionals Catalanes i de diferents directius de la Federació Catalana de Basquetbol.

Aquestes Lligues Nacionals Catalanes 2014 – Trofeu Tricentenari patrocinades per Regal, compten també amb el suport deTelevisió de Catalunya i la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport, així com també de Báden i de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell.

Enguany és un any en el que, a més, es vol que aquestes Lligues tinguin un sentit diferent, doncs ens trobem en el marc del Tricentenari, i és per això que les competicions que tindran lloc els propers dies, rebran el nom de “Trofeu Tricentenari”, tot sumant-se la Fedeeració a les iniciatives posades en marxa des del Govern de Catalunya per aquesta commemoració.

Un any més, les Regal Lligues Nacionals Catalanes són molt representatives i tenen un pes específic en el Bàsquet Català, donada la seva antiguitat i la seva continuïtat i permanència en el temps. Les cinc categories d’enguany, juntament amb tots els clubs participants i les dates de celebració de cada una les trobareu clickant aquí.

Pel que fa a la VENDA d’ENTRADES per a la Regal Lliga Nacional Catalana ACB i LF, aquesta ja està en marxa al webwww.turismeseu.com a un preu de 30€ l’abonament (4 partits) o de 20€ per dia (2 partits).

Per segon any consecutiu i amb l’objectiu de promocionar el Bàsquet Català, Regal, patrocinador oficial de la Federació Catalana de Basquetbol, torna a ser el patrocinador principal d’aquestes Lligues Nacionals Catalanes 2014 donant nom a aquestes i atorgant el trofeu Regal MVP al millor jugador de la competició masculina i femenina.

Durant aquesta temporada 2014-15, Regal també donarà nom a diferents competicions de l’FCBQ com la Copa Catalunya o la Copa Federació, així com també a l’històric Trofeu Molinet de mini bàsquet, i patrocinarà esdeveniments especials de la Federació com la Nit del Bàsquet Català o els Campus de bàsquet de la Federació. Aquest any a més, Regal ha preparat tot un seguit de noves i sorprenents accions que tenen al bàsquet com a protagonista, i que no deixaran indiferent a ningú. Aquestes s’aniran desvetllant al llarg de la present temporada.

Durant la presentació de les Regal Lligues Nacionals Catalanes 2014 – Trofeu Tricentenari, la Federació Catalana de Basquetbol ha aprofitat per lliurar a David Moner, President d’Honor de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), l’ensenya d’or de l’FCBQ per tota una vida dedicada a l’esport federat.