noticiaEl Força Lleida ha presentat aquesta tarda la Campanya d’Abonats per a la temporada 2014/15. La campanya, dissenyada per l’Estudi Gràfic Rubin de Celis, llueix lema “Enamora’t del bàsquet, abona’t al Força Lleida” i intentarà captar a tota aquella gent que estima l’esport de la cistella per a que es sumi al projecte del Força Lleida.

Sobre els termes econòmics d ela campanya cla destacar que es mantenen el preus dels carnets més utilitzats:

Tribuna: 100 euros

Corbes i fons: 70 euros

Familiar (2 adults i fins a 3 menors de 18 anys) : Tribuna 200 euros – Corbes i fons 150 euros

Joves (menors de 25 anys) i Sèniors (majors de 65 anys): Tribuna 70 euros – Corbes i Fons 50 euros

A més, la campanya presenta vàries novetats:

Creació del Carnet Força Lleida Kids: gratuït per a tots els nens i nenes de 0 a 10 anys. Un carnet que permetrà formar part de diverses accions que farà el club durant la temporada per aquest col·lectiu.

Creació del carnet VIP: 200 euros tribuna central i accés a sala VIP als descansos dels partits.

Fraccionament del pagament: Qui ho desitgi podrà fraccionar el pagament en 2 mensualitats.

 

Els abonats de la passada temporada, el motor del club.

cartellpreus

El Força Lleida considera als seus abonats el motor del club. Per aquest motiu, al renovar el seu carnet cada abonat rebrà

dues invitacions per a qualsevol dels partits de lliga regular al Barris Nord i, a més, gaudirà de les moltes sorpreses i promocions que s’estan preparant per oferir-li al llarg de la temporada (viatjar amb el primer equip, fer un entrenament a les ordres de Joaquin Prado, viure un matx des de la Llotja, sopars, samarretes signades, tornejos, fires…..).

A més, el club confia en que els abonats l’ajudin a aconseguir-ne de nous. Per cada alta nova aconseguida o referenciada per un abonat, aquest rebrà com a obsequi una samarreta oficial del Força Lleida.

Els abonaments es podran realitzar a partir de demà a les oficines del Barris Nord de 10 a 14 i de 16:30 a 20 hores, a través del 973 233 033 o del flleida@flleida.cat.