Els jugadors de l’Actel Força Lleida continuem preparant el transcendental partit de divendres al Barris Nord davant el Melilla. Un partit que marcarà, gairebé de forma definitiva, la classificació final de l’equip a la taula classificatòria,

En aquests moments, la cua de la LEB Or l’ocupen el Força Lleida, el Navarra i el Prat amb 9 victòries. Els lleidatans compten amb l’average a favor amb ambdós equips que el fa estar a hores d’ara fora del descens. Per tant, fent el mateix que navarresos i barcelonins en les dues jornades que queden els homes de Joaquin Prado es mantindrien a la categoria de plata del bàsquet estatal. Fins i tot, la salvació es pot aconseguir aquest mateix divendres si es derrota al Melilla i Navarra perd amb el Corunya i el Prat amb Osca.

Per tant, divendres es jugarà una final al Barris Nord amb la baixa confirmada de Marc Rubin de Celis, que estarà tres setmanes fora de les pistes amb un esquinç de segon grau al turmell dret, i el dubte fins a darrera hora de Jose Simeón.

Dia del penyista

Com ja es tradicional el darrer partit de lliga regular al Barris Nord serà el Dia del Penyista de l’Aplec del Caragol que permet a les penyes de la gran festa popular de Lleida aconseguir packs d’entrades a un preu promocional.

A més, la banda musical del grup de diables “Els Dimonis dels Trons” ompliran de musica i energia positiva el partit que començarà a les 21 hores.