Partit: CB Bellpuig – Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre

Pavelló i hora de joc:  Pavelló municipal de Bellpuig, 18:30h.

Resultat: 37-19

Àrbitre: Farran

Parcials: (3-5)(2-0)(14-0)(2-4)/(2-6)(2-3)(3-1)(5-0)

Jugadors CB Bellpuig: Padon (3), Aragonzillo (7), Guim (-), Aragonzillo (6), Olio (5), Panades (-), Vila (4), Balsells (6), Armengol (4), Fernandez (2).

Entrenadors: Saries, Aragonzillo.

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre: Aouine (2), Jofre (-), Cortada (7), Coulibaly (7), Vila (-), Tahull (-), Ile (-), Vilagrasa (3), Rosell (-), Arenas (-).

Entrenadors: Gómez, Nula.

Crònica:

El Torrons Vicens Força Lleida va disputar un partit vibrant, marcat per l’emoció, la intensitat i l’empenta que van mostrar els lleidatans alhora de disputar el matx.

El partit entre possiblement els dos equips més joves de la categoria es va decidir en el 3er període, on els locals van aprofitar un seguit de badades visitants per aconseguir un 14-0. No obstant, lluny de baixar els braços, els lleidatans van seguir amb una intensitat i concentració molt bona que els va portar a endur-se els següents 3 períodes (2-4), (2-6), i (2-3). Al 7è període la ratxa es va aturar i no es va poder aconseguir recuperar la renta dels locals.

Cal remarcar que tot i la derrota els lleidatans s’ho van deixar tot sobre la pista, i durant tot el partit l’equip va ser una gran pinya.