Parit: Torrons Vicens Força Lleida C.E. Taronja – CB Mollerussa

Pavelló i hora de joc: Pavelló Barris Nord, (9.30h)

Resultat: 60-10

Àrbitre: Ugidos

Parcials: (10-0)(16-0)(12-4)(21-2)/(9-2)(6-0)(11-2)(19-0)

 Jugadors Força Lleida C.E. Taronja: Kalynovsky (24), Domínguez (8), Valls (11), Marin (10), Ticó (8), Vergés (-), Mazarico (8), Gonzalez (15), Renau (8), Rosell (14)

Entrenador: Díaz M.

Jugadors CB Mollerussa: Balp S. (-), Balp P. (8), Balcells (-), Argilés (-), Solé (-), Nieto M. (2), Vall (-), Castelló (-), Nieto P. (-), Tortajada (-)

Entrenador: Silvestre J.

 

Crònica: 

 El passat dissabte el Premini Taronja del Torrons Vicens Força Lleida es va endur una nova victòria a casa per 60 a 10 davant el CB Mollerussa.

Els locals van sortir molt concentrats, amb una intensa pressió que dificultava a l’equip rival poder passar a camp ofensiu. Gràcies a això i a l’eficàcia i ordre dels contraatacs, l’equip lleidatà agafava diferència en el marcador ben aviat.

Els jugadors del Mollerussa cada cop treballaven millor per rebre la pilota i no es van rendir en cap moment. Tot i això, la superioritat tècnica dels jugadors del Força Lleida i un joc col·lectiu que millora partit a partit, van fer que no hi pogués haver reacció per part de l’equip visitant.

Amb aquesta nova victòria, el Premini Taronja del Torrons Vicens Força Lleida segueix líder invicte de la categoria a falta d’una jornada. Toca seguir creixent com a equip per afrontar de la millor manera possible el final de temporada.