Data: 15-11-2015

Parit: Sedis Comercial Carmen – Força Lleida C.E. Taronja

Pavelló i hora de joc: Palau d’Esports de la Seu d’Urgell (12.30h)

Resultat: 21-42

Àrbitre: Busquets J.

Parcials: (0-6) (2-4) (2-0) (1-3) / (2-10) (6-3) (4-11) (4-5)

Jugadors Sedis Comercial Carmen: Canillo (3), Soldevila (0), Masfarner (2), Bertrand (2), Roqué (8), Terça (2), Sala (0), Foix (0), Vilanova (4)

Entrenador: Serra A.

Jugadors Força Lleida C.E. Taronja: Domínguez (4), Valls (11), Marin (0), Ticó (0), Vergés (0), Mazarico (6), Villa (0), Renau (7), Rosell (14)

Entrenadors: Díaz M.

Crònica: 

El passat diumenge 15 de novembre, el Premini Taronja del Força Lleida aconseguí la tercera victòria a la difícil pista del Sedis, que els manté invictes de la categoria juntament amb el Morabanc Andorra.

El partit fou bastant travat, sense encert per part de cap equip, en el qual la superioritat tècnica dels visitants decantà la balança en favor seu.

Els jugadors del Força Lleida no van mostrar en cap moment una actitud guanyadora, és més, molt conformista durant gran part del partit. Va faltar molta intensitat defensiva i també varem permetre agafar gran part dels rebots al Sedis en les dues anelles. Juntament a això, cal afegir-hi nombroses errades en tirs senzills i sense oposició.

Tot i no completar un bon partit, varem enllaçar bastants contraatacs ordenats i ràpids i a estones, també estàvem fins pel que fa a tirs de 3 punts.

Toca seguir treballant, augmentant el ritme de joc i créixer cada dia una mica més com a equip. El següent partit enfrontarà als dos equips invictes de la lliga en un partit que es disputarà a Lleida el pròxim cap de setmana.