Data: 28 / Febrer / 2015

Partit: PREMINI MASCULI Julia-Pizza & Sport Binefar – Força Lleida CE Blanc

Pavelló i hora de joc: Pavelló Municipal Binefar

Resultat: 42-60

Parcials: (1-8), (6-4), (2-8), (0-20), (13-2), (4-6), (6-10), (10-2).

Arbitre: Blanco, J.

Jugadors equip A: Sarvise, J., Sanz, M., Tobeña, B., Torres, A., Faro, J., Zanuy, D., Valecillo, E., Salamero, I.

Entrenadors Equip A: Ardanuy, S.

Jugadors equip B: Marin, P., Tico, J., Diaz, E.,  Mazarico, S., Renau, M., Lesan, A., Betbese, S., Vila, P., Rosler., A.

Entrenador equip B: Rubí, Raquel.

Crònica:

Partit corresponent a la segona fase de la lliga premini masculina entre el Binèfar i el Força Lleida, el partit es va resoldre per un marcador final de 42-60 favorable a l’equip visitant.

El partit va començar amb els lleidatans molt concentrats i molt ficats en el partit, gràcies a una bona defensa van poder recuperar moltes pilotes, les quals van saber aprofitar per aconseguir cistelles fàcils. La distància anava augmentat poc a poc al marcador, però va ser abans de la mitja part, gràcies a un molt bon quart període, on els visitants fan realitzar un parcial de 20-0, que s’arribava a la mitja part amb una forta avantatge al marcador per part dels visitants.

Al retornar de la mitja part, els visitants van afluixar, en part també per l’esforç realitzat fins al moment, el Binèfar ho va aprofitar i es va poder veure un partit més de tu a tu, amb un intercanvi continu de cistelles.

Al final, gràcies a la renta acumulada a la primera mitja part, el partit es va decantar per l’equip visitant per un resultat just. Felicitats als dos equips i a seguir treballant.