Data i hora de joc: 22 de Febrer de 2015, 9:30.

Partit: PREMINI MASCULI Força Lleida CE Negre – CE Maristes Montserrat

Pavelló: Pavelló Agnes Gregori.

Resultat: 27-64

Parcials: (0-4) (6-10) (6-8) (2-10) (5-11) (4-6) (4-9) (0-6).

Arbitre: Berbere, A.

Jugadors equip A: Dominguez, A., Dominguez, G., Serra, P., Palma, D., Jové, A., Lamas, E., Montaño, G., Rosell, R., Kalyanovksy, M., Calvet, R.

Entrenadors Equip A: Raquel Rubí

Jugadors equip B: Gonzalez, A., Oliva, A., Villadegut, R., Duaso, O., Dallas, B., Santillari, P., Casañe, S., Sola, R., Delgado, M.

Entrenador equip B: Riba, R.

Crònica:

Partit corresponent a la segona volta de la lliga Premini masculina que tornava a enfrontar el Força Lleida i el CE Maristes Montserrat, el qual es va resoldre amb una victòria de l’equip visitant per un clar 27-64.

El partit va estar dominat de principi a fi per l’equip visitant, que es va imposar amb claredat en tots els quarts del partit. Maristes va marcar el ritme del partit en tot moment, amb un joc ràpid i intens que li permetia córrer i aconseguir cistelles molt fàcilment.

El Lleida no va saber reaccionar i es va deixar emportar pel ritme visitant, es va mostrar molt tou i va cometre excessius errors defensius i ofensius que li van impossibilitar qualsevol opció de competir el partit.

Només quedar felicitar al rival pel joc i per la victòria i animar a tots dos equips a seguir treballant i desfruitant del bàsquet.