Data: 7 de Febrer de 2015

Partit: PREMINI MASCULI Força Lleida CE Blanc  – Sedis Comercial Carmen

Pavelló i hora de joc: Pavelló Municipal Agnes Gregori

Resultat: 38-42

Parcials: (7-9), (3-4), (6-6), (3-2), (8-3), (3-4), (8-6), (0-8).

Àrbitre: Semino, S.

Jugadors equip A: Pineda, P., Valls, J., Marin, P., Tico, J., Diaz, E., Mazarico, S., Renau, M.,  Lesan, A., Rosler, A., Vila, P.

Entrenadors Equip A: Rubí, Raquel.

Jugadors equip B: Canillu, A., Soldevila, M., Tersa, P., Paredes, D., Pubill, J., Martínez, B., Martinez, M., Argerich, L.

Entrenador equip B: Molero, B.

Crònica:

Partit corresponent a la segona volta de la lliga Premini que enfrontava novament al Lleida Blanc i el Sedis, l’equip visitant s’emportava la victòria cap a casa després de superar al Lleida per un ajustat 38-42.

Els locals van començar un pèl adormits, cosa que va aprofitar els urgellencs per aconseguir cistelles fàcils davants els errors defensius locals. Al segon quart el nivell de joc és va igualar i va durar fins l’últim quart del partit.

Així doncs, el partit va estar marcat per una forta igualtat, tots els quarts van estar molt ajustats. Els dos equips aprofitaven les pèrdues de pilota per implantar un ritme alt, amb moltes anades i tornades de pista.

Els dos equips van seguir treballant fins al final, sense abaixar els braços. Es va entrar a l’últim quart amb una igualtat absoluta, però els visitants van sortir més concentrats i davant un Lleida que no va saber reaccionar van aconseguir una distancia prou amplia al marcador com per endur-se el partit.